Punjeni krastavac


Potrebno je:
-krastavac
-sir
-pavlaka

Priprema:
Krastavac dobro oprati,oštrim nožem oguliti koru,ali ga na nekim mestima ostaviti neoljušten,tako da se dobije šareni krastavac kao na slici.Preseći na pola,zaseći dno kako bi stajao stabilno i izdubiti sredinu krastavca.Puniti mešavinom sira i pavlake,ukrasiti po želji.

punjeni_krastavac.

Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 


Potrebno je:
Gotove kore za pitu
Sir,jaja,ulje,maslinke

Priprema:
Naslagati 3-4 kore jednu preko druge,okruglom modlom za kolače(ili običnom čašom) vaditi krugove i ređati u podmazan pleh za projice.U udubljenje koje će se pojaviti sipati fil od umućenih jaja,sira i malo ulja i peći u rerni.Dekorisati maslinkama.
Ove korpice možete ispeći i bez ikakvog nadeva,a kad budu pečene puniti ih ruskom salatom,ajvarom ili bilo kakvim drugim nadevom po želji.

Slane korpice

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Mleveno meso biće vazdušastije i manje kalorino ako se pomeša sa nemasnim krem sirom umesto sa prezlama ili hlebom.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Rolat od piletine sa povrćem

Potrebno je:
-pileće meso(najbolje belo,ali može i drugo) približno oko 1 kg,
-stari tj.bajat hleb,
-100 gr kačkavalja,
-1 veća šargarepa,
-šolja barenog graška
-1 jaje,malo slaninice ili nešto drugo suhomesnato po izboru,
vegeta,biber.

Priprema:
:Meso usitniti u blenderu,hleb potopiti u vodi, pa ga ocediti i dodati u meso ,kačkavalj i šargarepu narendati, dodati u meso, slaninicu sitno iseckati, i pomešati sa ostalim sastojcima, na kraju dodati grašak ,jaje, začiniti i mesiti dok ne postane homogena masa.Rukama oblikovati u rolat, staviti u pleh,posuti susamom i peći. Seći na parčad tek kad je dobro prohlađeno.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?