Slana bajadera

Potrebno je:
2-3 komada belog pilećeg mesa,
300gr kačkavalja,
300gr šunke,
2 kisele pavlake i
4 jajeta.

Priprema:
Iseći na šnite belo meso, posoliti, izlupati i staviti u vrlo malo podmazan pleh. Preko naredjati kačkavalj isečen na tanke šnite i preko staviti šunku. Penasto umutiti pavlaku i jaja i preliti odozgo . Peći na 200 stepeni i seći na štangle.

slana bajadera

Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 


Potrebno je:
Gotove kore za pitu
Sir,jaja,ulje,maslinke

Priprema:
Naslagati 3-4 kore jednu preko druge,okruglom modlom za kolače(ili običnom čašom) vaditi krugove i ređati u podmazan pleh za projice.U udubljenje koje će se pojaviti sipati fil od umućenih jaja,sira i malo ulja i peći u rerni.Dekorisati maslinkama.
Ove korpice možete ispeći i bez ikakvog nadeva,a kad budu pečene puniti ih ruskom salatom,ajvarom ili bilo kakvim drugim nadevom po želji.

Slane korpice

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Da mrvice pri pohovanju bolje prionu u umućeno jaje dodati nekoliko kapi zejtina.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Pileće grudi punjene celerom i sirom

Potrebno je:
2 kom pilećih grudi,
sir,
list celera,
vegeta,biber.

Priprema:
Piletinu rastanjiti na dasci, posoliti i pobiberiti,na jednom kraju staviti po parče sira i dosta seckanog lista celera, uviti u rolat, učvrstiti čačkalicama i peći u rerni. Služiti uz priloge po želji.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?