Punjene prženice

Potrebno je:


Što bajatiji hleb,
100gr šunke,
00gr kačkavalja,
2 kom jaja i
ulje za prženje.

Priprema:


Hleb iseći, ali tako da po dve kriške budu jednom stranom spojene (znači svako drugo parče ne seći do kraja), izmedju njih staviti po jednu šnitu šunke i kačkavalja, dobro pritisnuti i uvaljati u jaja sa obe strane i pržiti na uobičajen način.

punjeni przei hleb

Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 


Potrebno je:
Gotove kore za pitu
Sir,jaja,ulje,maslinke

Priprema:
Naslagati 3-4 kore jednu preko druge,okruglom modlom za kolače(ili običnom čašom) vaditi krugove i ređati u podmazan pleh za projice.U udubljenje koje će se pojaviti sipati fil od umućenih jaja,sira i malo ulja i peći u rerni.Dekorisati maslinkama.
Ove korpice možete ispeći i bez ikakvog nadeva,a kad budu pečene puniti ih ruskom salatom,ajvarom ili bilo kakvim drugim nadevom po želji.

Slane korpice

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Načeta salama sačuvaće svežinu ako se presečeni deo premaže masnoćom i to mesto prekrije komadićem hartije.
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Zapečena boranija

Potrebno je:
-1/2 kg mlade boranije,
-crni luk,
-šargarepa,
-paprika,
-paradajz,
-celer,
-krompir,
-peršun,
-vegeta,
-brašno,
-aleva paprika.

Priprema:
Staviti svo povrće da se kuva, posoliti i kad je skoro gotovo, zapržiti pa izručiti u pleh i zapeći još nekih pola sata. U ovom slučaju poslužena je sa pohovanim mesom, ali može da bude i samostalan obrok.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?