Punjene prženice

Potrebno je:


Što bajatiji hleb,
100gr šunke,
00gr kačkavalja,
2 kom jaja i
ulje za prženje.

Priprema:


Hleb iseći, ali tako da po dve kriške budu jednom stranom spojene (znači svako drugo parče ne seći do kraja), izmedju njih staviti po jednu šnitu šunke i kačkavalja, dobro pritisnuti i uvaljati u jaja sa obe strane i pržiti na uobičajen način.

punjeni przei hleb

Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 


Potrebno je:
Gotove kore za pitu
Sir,jaja,ulje,maslinke

Priprema:
Naslagati 3-4 kore jednu preko druge,okruglom modlom za kolače(ili običnom čašom) vaditi krugove i ređati u podmazan pleh za projice.U udubljenje koje će se pojaviti sipati fil od umućenih jaja,sira i malo ulja i peći u rerni.Dekorisati maslinkama.
Ove korpice možete ispeći i bez ikakvog nadeva,a kad budu pečene puniti ih ruskom salatom,ajvarom ili bilo kakvim drugim nadevom po želji.

Slane korpice

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Soku od pečenja možete dodati malo kisele pavlake, pa ćete dobiti ukusan preliv za kuvan krompir, pirinač ili rezance.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Gulaš od šampinjona

 

Potrebno je:

-300 gr šampinjona
-šargarepa,
crni luk,
paprika
-vegeta,biber,aleva paprika,brašno

Priprema:

Šampinjone iseckati na listiće, šargarepu, papriku i crni luk na kockice. Na ulju prvo prodinstati šargarepu i crni luk, dodati papriku,i na kraju šampinjone .Posoliti i pobiberiti,kad šampinjoni omekšaju doliti vode po potrebi i kuvati još neko vreme da svo povrće omekša. Napraviti lakšu zapršku od brašna i aleve paprike i dodati u gulaš Na kraju posuti seckanim peršunom,i servirati uz pire,pirinač ili neku testeninu.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?