Bruskete sa maslinama

Potrebno je:

francuski hleb,

masline,limun za dekoraciju

Priprema:
Isecite hleb na onoliko parčića koliko brusketa ćete praviti pa ih kratko zapecite u rerni. Masline sitno iseckajte i pospite na kriške hleba. Dekorišite po želji limunom, paradajzom, kukuruzom šećercom i sl.

bruskete sa maslinama

Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 


Potrebno je:
Gotove kore za pitu
Sir,jaja,ulje,maslinke

Priprema:
Naslagati 3-4 kore jednu preko druge,okruglom modlom za kolače(ili običnom čašom) vaditi krugove i ređati u podmazan pleh za projice.U udubljenje koje će se pojaviti sipati fil od umućenih jaja,sira i malo ulja i peći u rerni.Dekorisati maslinkama.
Ove korpice možete ispeći i bez ikakvog nadeva,a kad budu pečene puniti ih ruskom salatom,ajvarom ili bilo kakvim drugim nadevom po želji.

Slane korpice

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Ako se krljušt ribe teško skida,potopiti ribu u sud sa vrelom vodom.Pri čišćenju dobro je rep pridržavati krpom.

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Piletina u sosu od belog luka

Potrebno je:
Pilece meso (bataci ili belo meso),
beli luk u prahu,
casa belog vina,
so,
biber i malo brasna.

Priprema:

Piletinu spremiti na uobicajen nacin, znaci isprziti na ulju ili ispeci-kako volite. Sos se sprema na sledeci nacin-na ulju proprziti malo brasna, kad porumeni dodati malo belog vina, posoliti i pustiti da malo prokrcka, dodati beli luk u prahu i kuvati sos do zeljene gustine, preliti ovim sosom meso.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?