Punjeni šampinjoni

Potrebno je:

400gr šampinjona,
200gr sira(ili kačkavalja),
malo pavlake,
100gr šunke,
so
i biber.

Priprema:

Šampinjone oprati,izvaditi drške. Sir, pavlaku i šunku izmešati, malo posoliti i pobiberiti,i ovim nadevom puniti šampinjone. Ređati ih na podmazani pleh i peći na umerenoj temperaturi.

 

Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 


Potrebno je:
Gotove kore za pitu
Sir,jaja,ulje,maslinke

Priprema:
Naslagati 3-4 kore jednu preko druge,okruglom modlom za kolače(ili običnom čašom) vaditi krugove i ređati u podmazan pleh za projice.U udubljenje koje će se pojaviti sipati fil od umućenih jaja,sira i malo ulja i peći u rerni.Dekorisati maslinkama.
Ove korpice možete ispeći i bez ikakvog nadeva,a kad budu pečene puniti ih ruskom salatom,ajvarom ili bilo kakvim drugim nadevom po želji.

Slane korpice

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Jaje koje nije sveze pliva po povrsini vode,sveze jaje potone.
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Rolat od roštiljskog mesa


Potrebno je:
-roštiljsko meso
-spanać
-jaja
-so

Priprema:
Spanać oprati, malo prodinstati na ulju da sasvim malo omekša. Ispržiti kajganu od jaja, posoliti po ukusu. Roštilj meso rastanjiti u obliku pravougaonika na dasci, na jednom kraju poređati kajganu, preko staviti oceđen spanać, posoliti i uviti kao rolat. Peći u rerni dok ne porumeni. Kad je rolat pečen ostaviti ga prvo da se malo prohladi pre sečenja na parčiće.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?