Palačinke sa šampinjonima

Potrebno je:

Nekoliko palačinki,
šampinjoni,
kukuruz šećerac,
pirinač,
luk,
vegeta,
biber,
pavlaka.

Priprema:
Pečurke i crni luk propržiti na ulju,posoliti, pobiberiti, dodati bareni pirinač i kukuruz, povezati pavlakom i ovim nadevom filovati palačinke.

Palačinke sa šampinjonima

Ocena korisnika: / 4
LošeNajbolje 

Potrebno je:

500gr pileceg belog mesa,
100gr sunke,
100gr kackavalja,
1 jaje,
2-3 kriske starog hleba,
glavica crnog luka,
vegeta,
ulje,
susam.

Priprema:

Belo meso samleti na masini za meso ili u blenderu, hleb potopiti u mleku,ocediti, izmrviti i dodati mesu, naseckati luk, sunku i kackavalj, dodati jaje, posoliti i sve zamesiti. Rukom oblikovati u veknu, posuti susamom i peci u podmazanom plehu dok ne porumeni. Seci rolat na parcad tek kad je dobro prohladjen.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Džigerica će biti mekša i ukusnija ako se na svako parče pre prženja sipa po nekoliko kapi vinskog sirećta. Nikako je ne treba soliti pre prženja, već posle, inače će biti žilava

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1Photo Title 2Photo Title 1Photo Title 1Photo Title 1
JT SlideShow Module v1.5.1
Pohovani mesni narezak

Potrebno je:
veća konzerva mesnog nareska,
jaja,
brašno,
prezle,ulje.

Priprema:
Mesni narezak pažljivo izvaditi iz konzerve da ostane u jednom komadu, zatim iseći na kolutove debljine prsta, uvaljati u brašno i umućena jaja, zatim u prezle i pržiti na zagrejanom ulju.

?php echo artxModules($document, 'syndicate'); ?